Skip to main content

П. Може ли локаторот на паркирани автомобили во aпликацијата SUZUKI CONNECT да ја провери локацијата на автомобилот додека возите?

Дали овој напис беше корисен?
0 од 0 го сметаа ова корисно
Have more questions? Submit a request
Return to top